13 Nisan 2015 Pazartesi

PREFABRİK EV ANKARA

PREFABRİK EV ANKARA, Arsası olup, üzerine prefabrik bir ev kondurmak isteyenlerin sayısı çoğalıyor. 15 gün ile 45 gün arasında hazırlanıp, anahtar teslim hale getirilebilen prefabrik evler alıcılarına deprem güvenliği ile düşük maliyet avantajını sunuyor. 

Prefabrik ev yaptıracaklar için 
PREFABRİK EV ANKARA  birçok modeli de müşterilerinin önüne seriyor. İki katlı, tek katlı, çiftlik evler, yalı baskılı evler, yazlık villalar gibi birçok çeşitte üretilebilen prefabrik evler, kişiye özel tasarımlarla bile hazırlanabiliyor. Prefabrik evlerin büyüklükleri ise isteğe bağlı olarak dizayn edilebiliyor. Bu evlerin büyüklükleri 30 metrekareden başlayarak, 200 metrekarelere kadar çıkabiliyor. 

Prefabrik evler her türlü iklim şartına dayanıklı olarak üretilebiliyor. 

Standart olarak üretilen ürünler tercih edildiğinde en uygun fiyat olarak sıraladığımızda; 



Betopan Pres Yapı : İç-dış beton olup duvar arası yüksek yoğunlukta e p s  ile izole edilerek panel haline getirilmiş duvar panellerinden tercih edilen proje dahilinde imal edilmektedir. Bu yapılarda ölçüler 125 cm. ve katları şeklinde ayarlanmak ta olup birleşim elemanları her 125 cm.’de içeriden ve dışarıdan görünmektedir. Duvar kalınları standart olarak 60 mm. Olmakla beraber müşterinin tercihine göre arttırılabilir… 


--Betopan Panel Yapı: Tercih edilen proje dahilinde özel ölçülere getirilmiş çelik paneller oluşturulmakta olup iskelet olarak hazırlanan yapıda dış cephe betopan uygulaması özel ek profilleriyle manto lan mak ta çelik konstrüksiyon yalıtım boşlukları yüksek yoğunluklu taş yünü ile izole edilmekte ve iç cephe alçı pan olarak kaplanmak tadır. Bu yapılarda birleşim elemanları kesinlikle görünmemekle beraber duvar kalınlıkları standart olarak 75 mm.’dir. Ancak duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre arttırılabilir.. 

--Amerikan Siding Binalar: Müşterinin tercih ettiği proje model dahilinde imalat yapılmakta olup, Tercih edilen proje dahilinde özel ölçülere getirilmiş çelik paneller oluşturulmakta olup iskelet olarak hazırlanan yapıda dış cephe Osb+Nem Bariyeri+Amerikan Siding kaplama uygulaması yapılmakta çelik konstrüksiyon yalıtım boşlukları yüksek yoğunluklu taş yünü ile izole edilmekte ve iç cepe alçıpan olarak kaplanmaktadır. Bu yapılarda birleşim elemanları kesinlikle görünmemekle beraber duvar kalınlıkları standart olarak dış duvarlarda 130mm. İç duvarlarda 75mm.’dir. Ancak duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre arttırılabilir.. 

--Yalıpan-Taşonit Binalar: Binaların yapım işlemleri Amerikan siding binalar ile aynı mantıkta yapılmakta olup dış cepe kaplamalarında osb yerine betopan kaplama gerçekleştirilmekte be bu uygulama üzerine yalıpan veya taşonit için özel M profiller döşenerek yalıpan taşonit uygulaması yapılmaktadır. Bu yapılarda bina dış görünümler doğal taş veya ağaç görünümü ile çok şık bir görüntüye kavuşabilmektedir. Bu yapılarda standart olarak dış duvar kalınlıkları 170 mm. İç duvar kalınlıkları 75 mm.’dir. Duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre artırılabilir.. 

BURHAN CANBOLAT :05061756989

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder